Opslag van uw voorraad

In 2020 kwamen er maar liefst 13.000 nieuwe webshops in Nederland online. Steeds meer ondernemers & winkeliers zien de kansen in van online verkoop. Maar ook jonge/startende ondernemers kunnen met een relatief kleine investering het online landschap gaan overwinnen. Of dit nu is met een maatwerk webshop, een SaaS-oplossing of via Amazon, Marktplaats of Bol.com: Online verkoop is booming en blijft maar terrein winnen.

Jouw thuisomgeving te klein? Huur een webshop opslag!

Loopt je webshop zo goed en moet je maar blijven inkopen? Dan zul je merken dat de garage, zolder of ongebruikte slaapkamer niet voldoende ruimte meer biedt om jouw webshop gestructureerd te runnen. Ben je woonachtig in (de buurt van) Asten, dan biedt Opslagpark Asten voor jou een mooie oplossing: Een eigen opslagbox, passend bij het formaat van jouw onderneming. Of je nu 21 vierkante meter nodig hebt, of het 5 voudige, wij hebben een professionele opslagruimte beschikbaar. Nog mooier: Je kunt op dit adres ook je webshop inschrijven, zodat je een retouradres hebt en inschrijfadres. Dat oogt professioneler en voorkomt dat klanten bij je aan je thuisdeur willen afhalen.

fallback image

Jouw webshopvoorraad beveiligd

Meer voorraad betekent ook meer waarde. Ons terrein is afgesloten met een elektrische toegangspoort, beschikt over een alarmsysteem, rookmelder en nachtverlichting. Zo is jouw voorraad in veilige handen. Uiteraard 24 uur per dag voor jou bereikbaar. Fijn voor die late spoedzending.

Reserveren

Reserveer vrijblijvend een van onze boxen

1
Whatsapp-Opslagpark
Opslagpark Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.