Veilige en vlekkeloze werkplaats voor elke ondernemer

Onze Faciliteiten

Post- & inschrijfadres

Elke opslagbox heeft een eigen huisnummer. Als u bij ons huurt heeft u dus ook een eigen adres, dat u kunt gebruiken om uw bedrijf op in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Opslagruimte en garageboxen met postadres Asten Noord-Brabant Opslagpark

Cameratoezicht

Voor de veiligheid van u en uw goederen, beschikt ons park over camera toezicht. Onze camera's zijn zo geplaatst dat hele terrein en de toegangspoort zichtbaar zijn.

Toegangspoort

Om ongewenste bezoekers te weren beschikt het opslagpark over een toegangspoort. Als gebruiker heeft u met de keytag het gehele jaar 24 uur per dag toegang tot het terrein.

Opslagruimte en garageboxen met toegangspoort 24 uur Asten Noord-Brabant Opslagpark

Sanitaire voorzieningen

Ons opslagpark is voorzien van een gezamenlijke sanitaire voorziening (toilet en douche) en wateraansluiting, waardoor het mogelijk is om op onze locatie te werken.

Opslagruimte en garageboxen met sanitair toilet en douche Asten Noord-Brabant Opslagpark

Groot buitenterrein

Naast de ruime opslagboxen, beschikt het park ook over een groot buitenterrein. Wat het mogelijk maakt om gemakkelijk met uw auto bij uw eigen box te komen.

Opslagruimte en garageboxen Asten Noord-Brabant Opslagpark

Nachtverlichting

Ons park is zowel overdag als 's nachts goed bereikbaar door onze uitstekende nachtverlichting. Uiteraard dient u zich op late uren te houden aan de huisregels van het opslagpark.

Transparante prijzen

Door ons transparant beleid in de verhuurprijzen, weet u precies waar u voor betaalt en waarom. Voor particulieren zijn alle prijzen inclusief BTW.

Veilig Opslagruimte en garageboxen Asten Noord-Brabant Opslagpark

Stroomvoorziening

Elke box is voorzien van een eigen stroommeter. Zo betaalt u nooit voor de energie van een ander .

Opslagruimte en garageboxen Asten Noord-Brabant Opslagpark

Alarm en rookmelder

Al onze boxen zijn voorzien van een alarm en rookmelder. Het alarm worden in- en uitgeschakeld middels de persoonlijke keytag. Doormelding via meldkamer is alleen mogelijk tegen een beperkte meerprijs per box.

Veilig Opslagruimte en garageboxen Asten Noord-Brabant Opslagpark
1
Whatsapp-Opslagpark
Opslagpark Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.